29 Temmuz 2016 Cuma

Aliexpress ile takılarınızı çok ucuza alın!

Dünya’nın en tanınmış ve en çok kullanılan aliexpress alışveriş sitesi ile, yapacağınız bir çok alışverişte ürünlerinizi çok daha ucuza alabilirsiniz.


Özellikle takı kategorisinde, 2 milyondan fazla takı ürünleri olduğunu söyleyebiliriz. Türkiye’den 30 dolara alabileceğiniz bir ürün, Aliexpress online alışveriş sitesinde yaklaşık olarak 5 dolar civarındadır. Hani derlerya, inanın Türkiye’deki satıcılarda sattığı ürünleri Aliexpress’ten getirtmektedir.


Takı kategorisinden bir kaç takıya örnek verelim.





Aliexpress’in en güzel özelliği, aldığınız ürünleri Çin’den ücretsiz kargo ile getirebilme imkanı sağlamasıdır. Ürünlerinizin fiyatı eğer 70 euro üzerini geçmezse, gümrükten de hiç bir sıkıntı olmadan geçebiliyor.


Aliexpress, bir yurtdışı alışveriş sitesidir. Aliexpress’in bir yurtdışı alışveriş sitesi olması, sizi kesinlikle korkutmasın. Ücretsiz kargo seçeneği ile aldığınız her ürün 15 gün ile, 45 gün arasında Türkiye’de bulunan adresinize kadar PTT kargo vasıtasıyla teslim edilmektedir.


Eğer satıcı size kargo numarası verebiliyorsa, bu kargo numarasıyla internetten aldığınız ürünü takip bile edebilirsiniz.


Aliexpress üzerinden, kredi kartı ile alışveriş yapabilirsiniz. Kredi kartı ile yaptığınız alışveriş dolar kuru üzerinden çevrilmekte ve ekstrenize yansıtılmaktadır.


Tüm takı ürünlerini görüntülemek için buraya tıklayınız.


 




Aliexpress ile takılarınızı çok ucuza alın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder