13 Eylül 2016 Salı

5 Yıldızlı Ürgüp Perissia Hotel’de Konaklama, Kahvaltı, Akşam Yemeği, Açık ve Kapalı Havuz Kullanımı, Kapadokya Balon Turu 109 TL’den Başlayan Fiyatlarla!

Bu fırsat ile tam % 51 indirim oranına sahip olacaksınız!


5 Yıldızlı Ürgüp Perissia Hotel’de Konaklama, Kahvaltı, Akşam Yemeği, Açık ve Kapalı Havuz Kullanımı, Kapadokya Balon Turu 109 TL’den Başlayan Fiyatlarla!


5 Yıldızlı Ürgüp Perissia Hotel’de Konaklama, Kahvaltı, Akşam Yemeği, Açık ve Kapalı Havuz Kullanımı, Kapadokya Balon Turu 109 TL’den Başlayan Fiyatlarla!


• Hafta sonunuzu sevdiklerinizle dolu dolu değerlendirmek için hazırlıklara başlayın!


• Kapadokya’da güneşin doğuşunu ve batışını izlemek, romantik bir akşam geçirmek ve sonrasında balon turuna çıkmak bu özel gününüzü oldukça farklı kılacak!


• Kültür, tarih ve doğa güzellikleriyle dolu olağanüstü KAPADOKYA ’nın, Peri Bacaları diyarı ÜRGÜP ’te unutamayacağınız bir tatili bütünleyecek ve daha da güzelleştirecek mükemmel bir tesis…


• 5 Yıldızlı Ürgüp Perissia Otel’in kusursuz hizmet anlayışı, lüks odaları ve leziz akşam yemeği ile sevdiğinizle birlikte aşkınızı canlandırabilir, onu mutluluğa boğabilirsiniz.


Fırsat Seçenekleri


• Ürgüp Perissia Hotel’de 1 Gece Konaklama, Kahvaltı, Akşam Yemeği ve Açık ve Kapalı Havuz Kullanımı Kişi Başı 109 TL 


• Ürgüp Perissia Hotel’de 1 Gece Konaklama, Kahvaltı, Akşam Yemeği, Açık ve Kapalı Havuz Kullanımı ve 1 Saatlik Kapadokya Balon Turu Kişi Başı 369 TL


Kapadokya Balon Turu Hakkında Bilgiler


• Balon transfer ekibimizin, bir gün önceden size belirttiği saatte, yörede konaklama yaptığınız otelden özel araçlarımızla uçuş yapılacak olan noktaya transfer. Uçuş hazırlıkları öncesinde hafif kahvaltı ikramı. Tecrübeli pilotlarımız ve uçuş ekibimiz kalkış hazırlıklarını tamamladıktan sonra uçuş emniyetiniz ve genel kurallar ile ilgili size bilgi vereceklerdir. Muhteşem Kapadokya panoramasının tadını çıkarmaya başlıyoruz. Uçuş esnasında ortalama 3 ila 20 kilometrelik bir mesafe yol alıyoruz. Turumuz esnasında Kapadokya’nın benzersiz güzelliklerini bazen birkaç yüz metre yükselerek, ama daha ziyade vadilerin içinde ve peri bacalarının çevresinde, yere çok yakın mesafede, çok alçaktan süzülerek görme şansını yakalıyoruz. Yanınıza fotoğraf makinesi getirmenizi öneririz. Uçuş süresi yaklaşık 1 saattir. Pilotumuz uygun iniş için ideal yeri bulduğunda yumuşak iniş yapacaktır ve indiği yerde deneyimli çalışanlarımız sizi karşılayacaktır. İniş sonrasında siz şampanyalarınızı yudumlarken, görevlilerimiz tarafından sertifikalarınız dağıtılacaktır. Daha sonra sizleri aldığımız noktalara geri bırakıyoruz.


Fiyatlara Dahil Olan Hizmetler


• 1 Saat Balon Uçuşu
• Konaklama yapılan otel yada bölgede belirtilen bir noktadan özel araçlarımızla Balon biniş noktasına gidiş-dönüş Transfer (Balon yer hizmetleri ekibimiz 1 gün önce sizi arayarak otelden alınış saatinizin bilgisini verecektir.)
• Uçuş öncesi hafif kahvaltı ikramı
• Yolcu Uçuş Sigortası
• İniş sonrası şampanya ikramı
• Adınıza özel uçuş sertifikası
Doubletree by Hilton Avanos Cappadocia, 10.000 m2lik bir alanda, yeşillikler üzerine kurulmuş, olağanüstü vadileri, peribacaları, doğal, tarihi ve kültürel bir yapıya sahip olan, dünyada bir eşi daha bulunmayan Kapadokyanın kalbi Avanos’ta bulunmaktadır. Tüm misafirlerine üst düzey konforu, modern mimarisi, çağdaş donanımı ve misafirlerini önemseyen profesyonel ekibi ile hizmet vermektedir.


Ürgüp Perissia Hotel


Perissia Otelde 450 kişilik Cappadocia Restoran ve Terası ,250 kişilik Göreme Restoran ,200 kişilik Roof Restoran ve Bar-Teras bulunmaktadır.
Otelin sunduğu hizmetler arasında Çocuk bölümü olan geniş, Açık yüzme havuzu, Kapalı Jakuzi havuzu, Fitnes Salonu, Saunası, Buhar Odası, Turk Hamamı ve Masaj salonu olan bir SPA merkezi bulunmaktadır.


Otelde Bilardo ve Oyun Salonlu Ferah Lobi ve Lobi Bar, Aktivite Odası: PingPong, Air Hockey ve Langırt, 180 kişi kapasiteli Disko ve Bachus Şarap Evi, Tenis, Basketbol, Voleybol kortları, Futbol sahası ve Özel koruda gezi yolları, çocuklar icin Mini Kulüp ve Bahçede Oyun Parkı mevcuttur.


Perissia Otel ayrıca Internet Odasi ve Wireless internet, Kuaför, 24 saat Güvenlik ve Doktor Hizmeti, Geniş Otoparkı, Helikopter pisti ve Jeneratör, Engelli imkanlari ve Engelli Odaları gibi birçok hizmet sunmaktadır.


Otelde toplantılarınız için 15 adet Toplantı Salonlu, 1500 kişi kapasiteli, tam donanımlı bir Kongre Merkezi bulunmaktadır. Ayrica, Uyandirma servisi, Camasir servisi ve 24 saat Oda Servisi imkanlarindan yararlanabilirsiniz. Bebekli misafirler icin Bebek Yatagi hizmeti vardir.


Oda Özellikleri
Kapadokya’nın en merkezi noktası Ürgüp’te bulunan PERISSIA Otel , zevkle döşenmiş, 352 odaya sahiptir.145 adet standart odası, 191 adet delüks odası, 15 adet suiti ve 1 Kral dairesi mevcuttur.
Odalarda Klima, Küvetli Banyo, Merkezi Isıtma, Direk Telefon, Mini Bar, Uydu kanallı Radyo ve TV, Saç Kurutma Makinesi, Sifreli Kasa ve Calisma masasi mevcuttur


Yakın Merkezler
Kayseri Havaalanı 65 km
Kapadokya Tuzköy Havaalanı 45km


Konum Bilgisi
Perissia Hotel, Ürgüp’ün merkezindedir. Kayseri Havalimanı’na 65 km uzaklıkta (45 dk) ve Kapadokya Tuzköy Havalimanı’na 45 km uzaklıktadır (30 dk).
Kapadokya Balon Turu Hakkında Bilgiler


• Bu fırsat 30 Aralık 2016 tarihine kadar geçerlidir.


• Fırsatı satın aldıktan sonra Rezervasyon kodu ile rezervasyon yaptırılması zorunludur.


• 0-6 Yaş çocuk ücretsiz, 7-12 yaş çocuklar %50 indirimlidir.


• Otel konaklama konsepti yarım pansiyon olup akşam yemeği esnasında alınan içecekler ekstradır.


• Tek kişi konaklamalarda gecelik 70 TL fark uygulanmaktadır, bu tutarın rezervasyon sırasında acentaya ödenmesi gerekmektedir.


• Belirtilen fiyatlar özel dönemler hariç tüm günler geçerlidir.


• Rezervasyon iptal ve değişikliklerinin en az 3 gün öncesinden bildirilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde fırsat kodları kullanılmış sayılacaktır.


• Balon Turlarımıza uçuş emniyeti nedeni ile 0-5 yaş grubu çocuklar kabul edilmemektedir.


• Spa merkezinde Kapalı Havuz, Fitness Center ve Açık Yüzme Havuz Kullanımları Ücretsiz, diğer hizmetler ücretlidir.


• Dilediğiniz kadar kupon alabilir, sevdiklerinize hediye edebilir, konaklama sürenizi uzatabilirsiniz.


• Firsat.me kupon kodunuz e-posta adresinize ve cep telefonunuza gönderilecektir veya sitedeki “Fırsatlarım” bölümünden ulaşabilirsiniz.



5 Yıldızlı Ürgüp Perissia Hotel’de Konaklama, Kahvaltı, Akşam Yemeği, Açık ve Kapalı Havuz Kullanımı, Kapadokya Balon Turu 109 TL’den Başlayan Fiyatlarla!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder